Årsmöte med Campbeltown

Årsmötet

Fredagen den 10/2 har vi årsmöte. Du som är ny medlem för 2017 får vara med men du har ingen rösträtt om det skulle krävas votering. Eftersom alla ska ha möjlighet att komma så blir årsmötet på Solviken. Vi startar årsmötet 18.30 med en macka och en starköl (cider eller ett glas vin/annat för de som inte vill ha öl).

Provningen

Om årsmötet går lika fort som vanligt så startar vi 19.00 med själva whiskyprovningen. Efter besöket på Islay förra provningen så tar vi oss in på skotska fastlandet och provar whisky från Campbeltown. Om ni vill kan ni kolla vilka destillerier det finns där.

Pris

Priset denna gång är 350 kr och då ingår en whisky till årsmötet, minst 6 sorter till provningen samt macka och dricka. Ni kan betala antingen genom swish 0709837490 (Mats A) eller genom överföring till Handelsbanken, clearingnr. 6879 konto 806570768 där ni SKRIVER ERT NAMN I MEDDELANDERUTAN så långt det går.

Troligtvis kommer årsmötet att bestämma oförändrad medlemsavgift så det går bra att lägga till 100 kr så att det blir 450 kr totalt, oavsett som du är ny eller gammal medlem.

Har ni några punkter ni vill ta upp på årsmötet så meddela gärna oss så att vi kan förbereda ärendet.

Anmälan

ANMÄLAN VIA MAIL ELLER KONTAKFORMULÄRET OCH BETALNING SENAST 29 JANUARI.