Klubben bildad

Nu är det gjort!

Ingelstads Whiskyvänner är bildat av c:a 20 st. glada och förväntansfulla som nu kan kalla sig medlemmar i Ingelstads nyaste förening. Vi firade med en (två) Highland Park 18 yo och dessutom fanns specialbyggd öl från lokala Kallebryggeriet att avnjuta. Tack Mats och Lasse för det.

De flesta anmälde sig direkt till första provningen som kommer att hållas för max 35 personer på Café Trollkvarnen 16/5 kl 19.00. Medlemsskap krävs men kan lösas på plats. Registrerade medlemmar kommer dock ha förtur till platserna på provningar. Håll ögon och öron öppna, under nästa vecka släpper vi möjlighet att bli klubbmedlem och snart därefter också anmälan till premiärprovningen. Självklart är folk boendes utanför Ingelstad välkomna så länge man inte kör hem.

Välkomna!

 

IMG_1686

IMG_1685

IMG_1683

IMG_1688